Artiesten

Ontdek de meest talentvolle en opwindende bands en artiesten bij Festival Groove Tuin. Laat je verrassen door onze uitgebreide line-up en geniet van de muzikale hoogstandjes van deze bijzondere en veelbelovende acts.

Professioneel

Professionele muzikanten waarvan de optredens betaald zijn
 • the-midnight-sun

  The Midnight Sun

  The Midnight Sun is een Nederlandse band met een unieke muzikale stijl van alternatieve rock, pop en elektronische muziek. Ze staan bekend om hun energieke en emotionele live optredens. Een must-see voor muziekliefhebbers op zoek naar een onvergetelijke ervaring.

  Nog geen optredens gepland

 • dj-fresh-flow

  DJ Fresh Flowie

  DJ Fresh Flow is een elektronische muzikant met een unieke sound en energieke beats, die muziek speelt op synthesizers en drumcomputers. Hij verrassend publiek met zijn combinatie van oude en nieuwe elektronische stijlen en is een opkomend talent om te volgen voor een enerverende muziekervaring.

 • luna-lights

  Luna Lights

  Luna Lights is een fictieve vioolspelende artiest met een unieke stijl die bekend staat om haar soulvolle en emotionele uitvoeringen. Haar muziek is een mix van klassieke en moderne elementen en ze is beschouwd als een opkomend talent.

 • Jong talent en semi-professioneel ensemble

  Aanstormende talenten en semi professionele musici
 • lost-in-amsterdam

  Lost in Amsterdam

  Lost in Amsterdam is een Nederlandse band met een unieke muzikale stijl van pop, rock en elektronische muziek. Ze creëren een opwindende en emotionele muzikale ervaring met herkenbaar geluid en opzwepende beats. Een must-see voor muziekliefhebbers.

 • electric-wave

  Electric Wave

  Electric Wave is een dynamische elektronische muziekgroep met energieke live-optredens en uniek geluid. Hun optredens zijn een intensieve en opwindende ervaring met complexe beats en opzwepende grooves. Een must-see voor elektronische muziekliefhebbers.

 • Summer Rose

  Summer Rose

  Summer Rose is een opkomende singer-songwriter met een unieke stem en gevoelige liedjes. Ze brengt een mix van folk, acoustic en andere muziekstijlen. Haar debuut-EP was een succes en ze treedt regelmatig op in clubs en op festivals. Haar gevoelige liedjes en stem ontroeren het publiek bij elk optreden.

 • Deelnemende musici en ensembles

  Alle musici en ensembles die deelnemen aan het festival
 • Under de cover band

  Under de Cover band is een fictieve jazz fusion ensemble uit Nijmegen. De bandleden hebben hun krachten gebundeld om een unieke sound te creëren die jazz, funk, rock en wereldmuziek combineert.

  Nog geen optredens gepland

 • coastal-grooves

  Coastal Grooves

  Coastal Grooves is een feestband uit Nederland die bekend staat om hun energieke en opzwepende muziek. De band speelt een breed scala aan muziekstijlen en weet altijd het publiek op de dansvloer te krijgen. Met hun uitstekende chemie en interactie met het publiek garanderen ze een onvergetelijk feestje. Laat je meevoeren door de muziek en de sfeer van Coastal Grooves.

 • Northern Soul

  Northern Soul is een Nederlandse gospelkoor bekend om hun prachtige en ontroerende zang. De leadzanger, Pieter, is een gepassioneerde en getalenteerde zanger met een gevoel voor humor. Tijdens hun optredens zal het publiek versteld staan ​​van de kracht en emotionele diepte van hun zang en zal meegenomen worden in de muziek. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor muziekliefhebbers.

 • velvet-beats-bigband

  Velvet Beats

  Velvet Beats is een Nederlandse bigband die bekend staat om hun swingende en jazzy muziek. Ze creëren tijdens hun optredens een ontspannen sfeer en delen graag hun liefde en passie voor muziek met het publiek. Een must-see voor muziekliefhebbers op zoek naar een unieke en indrukwekkende ervaring.

 • The Dutch Masters

  The Dutch Masters is een Nederlands jazz-trio met unieke muziek en enerverende optredens. Het verrast publiek met traditionele jazz en moderne invloeden. Een must-see voor jazz-liefhebbers.

 • Jazz

  Artiesten die jazz, bigband of fusion op het programma hebben staan

  Nog geen artiest bekend