Nieuws

Bestuursleden gezocht

Groove Tuin zoekt enthousiaste en creatieve bestuursleden voor deelname aan de organisatie van het festival en toekomstige groei.

Muziekfestival Groove Tuin is op zoek naar enthousiaste en creatieve bestuursleden die het festival willen helpen groeien en verbeteren. Als bestuurslid zal je een belangrijke rol spelen in de organisatie van het festival en de toekomstige richting bepalen.

Het bestuur van Groove Tuin is verantwoordelijk voor de dagelijkse beslissingen en de strategische richting van het festival. Leden werken samen om nieuwe ideeën te ontwikkelen, beslissingen te nemen en plannen uit te voeren om het festival te verbeteren.

We zoeken mensen die gepassioneerd zijn over muziek en evenementen, en die bereid zijn om actief te participeren in de organisatie en uitvoering van het festival. Creativiteit en innovatieve ideeën zijn belangrijke kwaliteiten die we zoeken bij potentiële bestuursleden.

Als bestuurslid zal je de kans krijgen om jezelf te ontplooien en je vaardigheden te verbeteren, zoals communicatie, samenwerking, en projectmanagement. Het is een geweldige manier om ervaring op te doen in de evenementenbranche en om deel uit te maken van een hardwerkende en ambitieuze groep mensen.

Interesse in het worden van een bestuurslid bij Groove Tuin? Stuur ons een e-mail met je cv en motivatiebrief en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan het creëren van een onvergetelijk muziekfestival.

Festival Groove Tuin

aftermovie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief biedt toegang tot exclusieve aanbiedingen, eerste kennis van nieuwe artiesten, updates over het festival en de kans om deel te nemen aan wedstrijden.

  • Eerste kennis van nieuwe artiesten en programma updates
  • Exclusieve aanbiedingen en kans op workshops
  • Persoonlijke verbinding met het festival en de ervaring.

No spam, ever.