Velvet Beats 2.0

Lekkere grooves en beats op het festival.

9 september 2023 om 20:00

informatie

Informatie over het optreden

Betaald
5.00 EURO
9 september 2023
20:00
Het optreden is buiten

Velvet Beats 2.0 is een van de nieuwste muziekproducties van de gerenommeerde muziekproducent en DJ Tom Wax. Het is een opvolger van de originele Velvet Beats, die alom wordt geprezen om zijn geweldige beats en onweerstaanbare melodieën. Velvet Beats 2.0 bevat een aantal nieuwe tracks die de perfecte combinatie bieden van traditionele housemuziek en moderne technologieën.

Tom Wax is een legende in de wereld van de elektronische dansmuziek. Hij begon zijn carrière in de jaren 90 en heeft sindsdien veel succesvolle nummers geproduceerd. Tom Wax heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, waaronder Armand Van Helden, Tiesto, en Eric Prydz. Zijn ervaring en expertise zijn te horen in de kwaliteit van zijn muziekproducties.

Velvet Beats 2.0 is een voortzetting van de stijl die Tom Wax populair heeft gemaakt. Het album bevat acht tracks die allemaal uniek zijn en toch samen een perfect geheel vormen. Elk nummer op het album heeft een eigen kenmerkende beat en melodie, waardoor het moeilijk is om een favoriet nummer te kiezen. Enkele van de opvallende nummers op het album zijn “Feel the Music”, “Freaks” en “Together”. “Feel the Music” is een nummer dat is ontworpen om mensen te laten bewegen en te genieten van de muziek. Het nummer begint rustig en bouwt dan op naar een opzwepende beat die je niet kunt weerstaan.

“Freaks” is een ander nummer dat opvalt op het album. Het is een funky nummer met een zware beat en een hypnotiserende melodie. Het nummer is zowel interessant om naar te luisteren als om op te dansen. “Together” is een diepgaander nummer dat een gevoel van verbinding en samenhorigheid oproept. De melodie is rustiger en de beat is zachter dan bij de andere nummers op het album, maar het is nog steeds een meeslepend nummer dat je niet kunt weerstaan.

Wat Velvet Beats 2.0 echt uniek maakt, is de manier waarop Tom Wax traditionele housemuziek combineert met moderne technologieën. Hij gebruikt moderne synthesizers en digitale instrumenten om een diepere en rijkere klank te creëren dan mogelijk zou zijn met alleen traditionele instrumenten. De resultaten zijn verbluffend en laten zien hoe housemuziek zich blijft ontwikkelen.

Als je van housemuziek houdt, is Velvet Beats 2.0 zeker een album dat je moet beluisteren. Het is een geweldige mix van traditionele en moderne muziekproductietechnieken die een opzwepend en meeslepend geluid creëren. Tom Wax bewijst opnieuw dat hij een meester is in het creëren van geweldige muziek en hij levert hiermee een album af dat zeker een klassieker zal worden in de wereld van de elektronische dansmuziek.

Het programma

Het programma is gewijzigd

2023-09-09

Nog meer op deze dag

Bekijk welke optredens er vandaag (9 september 2023) nog meer plaats vinden op ons festival.

naar optredens overzicht