Highlights

Festival Groove Tuin biedt dit jaar weer een onvergetelijke ervaring aan alle muziekliefhebbers. Er zijn tal van hoogtepunten waar je naar uit kunt kijken en die je niet wilt missen. Van de meest talentvolle artiesten en bands tot de meest unieke locaties en podia, we hebben het allemaal. Laat ons je meenemen op een reis vol muziek en avontuur en beleef samen met ons deze onvergetelijke hoogtepunten van festival Groove Tuin!

  1. Unieke locaties: Festival Groove Tuin biedt bezoekers de kans om de beste muziek te beleven op de meest verrassende en indrukwekkende locaties in Amersfoort.
  2. Gevarieerde line-up: Van hiphop tot rock, van pop tot dance, het festival biedt een breed scala aan muziekstijlen om uit te kiezen.
  3. Live-optredens: Beleef de muziek in levende lijve en geniet van de energieke en onvergetelijke optredens van nationale en internationale artiesten.
  4. Sfeervolle sfeer: Het festival creëert een onvergetelijke en ontspannen sfeer met live-muziek, lekker eten, drankjes en entertainment voor het hele gezin.
  5. Gemeenschapsgevoel: Het festival brengt mensen samen en creëert een unieke sfeer van samenwerking en vriendschap onder muziekliefhebbers.
  6. Maatschappelijk verantwoord: Festival Groove Tuin streeft naar een duurzaam en verantwoord evenement, met aandacht voor milieubescherming en sociale betrokkenheid