St. Vroeger en Nu

St. Vroeger en Nu is een unieke organisatie in Driebergen die zich richt op het behoud van historische gebouwen en cultureel erfgoed in de regio. Ze werken samen met gemeenten, historische verenigingen en andere groepen om historische gebouwen te restaureren en te behouden voor toekomstige generaties. Een van hun belangrijkste projecten is de restauratie van de Sint-Joriskerk in Driebergen, een prachtig gebouw dat dateert uit de 14e eeuw.

Naast de restauratie van historische gebouwen, organiseren ze ook verschillende evenementen en activiteiten die gericht zijn op educatie en bewustwording van het culturele erfgoed van de regio. Dit kan variëren van historische wandelingen, lezingen en tentoonstellingen tot culturele festivals en markten.

St. Vroeger en Nu is een belangrijke organisatie in Driebergen die zorgt voor het behoud van de historische gebouwen en culturele erfgoed van de regio. Door hun inspanningen, kunnen toekomstige generaties genieten van de prachtige gebouwen en de rijke historie van Driebergen.

Traaij 104-105 in Driebergen

Optredens op St. Vroeger en Nu

10 september 2023
14:00
Groovy beats in the wood