Over

Festival Groove Tuin is ontstaan vanuit de passie van zijn oprichters voor goede muziek en unieke locaties. Zij wilden mensen samenbrengen om te genieten van muziek op bijzondere plekken, ver weg van de gebruikelijke concertlocaties.

De oprichters van Groove Tuin geloven sterk in de kracht van muziek om mensen samen te brengen en te verbinden, en hebben daarom besloten om een festival te creëren dat hierop is gericht. Ze wilden mensen de kans bieden om te ontspannen en te genieten van live muziek in een unieke en onvergetelijke setting.

Met veel hard werk en doorzettingsvermogen hebben de oprichters van Groove Tuin hun visie tot werkelijkheid gemaakt. Het festival is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste muziekevenementen van de regio, waar mensen uit de hele omgeving naartoe komen om te genieten van de unieke sfeer en de prachtige muziek.

De oprichters van Groove Tuin zijn vastbesloten om het festival elk jaar nog beter te maken en nieuwe mensen aan boord te brengen die dezelfde passie voor muziek en unieke locaties delen. Hun inzet en toewijding zijn belangrijke pijlers voor de groei en het succes van Groove Tuin, en zij zijn vastbesloten om dit succes voort te zetten.