Workshops

Het festival Groove Tuin in Amersfoort biedt meer dan alleen muziekoptredens. Het festival heeft ook een uitgebreid programma aan workshops waar bezoekers nieuwe vaardigheden kunnen opdoen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen.

De workshops bieden bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over muziek en cultuur en hoe ze hun eigen muzikale vaardigheden kunnen verbeteren. Van instrumentbeheersing tot zangtechnieken en DJ-skills, er is voor elk wat wils.

Naast de muzikale workshops biedt het festival ook workshops op het gebied van kunst, fotografie en technologie. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld leren hoe ze beter kunnen fotograferen, kunstwerken kunnen creëren en hoe ze nieuwe technologieën kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.

De workshops worden gegeven door ervaren professionals en experts en bieden bezoekers de kans om te leren van de besten in de industrie. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring en een kans om nieuwe vaardigheden op te doen, dan is het festival Groove Tuin de perfecte gelegenheid!

Overzicht van alle workshops volgt zsm.